Logo Meeting Bruul

Uitgebreide bedrijfscatering

Onze bedrijfscatering is flexibel en kan worden aangepast aan uw wensen, van lunch en speciale dranken tot volledige diners. Catering van buitenaf is niet toegestaan, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Diverse bedrijfscatering opties

Flexibele cateringpakketten

Onze cateringpakketten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Ons team werkt nauw met u samen om een menu samen te stellen dat perfect aansluit bij uw evenement en de smaak van uw gasten.

Enkele mogelijke buffetten

Meeting Bruul heeft 5 verschillende buffet formules uitgewerkt voor ieder wat wils. Ben je dus op zoek naar een menu speciaal voor veganistes, een buffet met Belgische klassiekers of een heerlijk Italiaans menu deluxe… Dan zit jij bij Meeting Bruul aan het juiste adres! 
 Daarnaast bieden we een Supérieur buffet met koude en warme gerechten en een gigantisch uitgebreid buffet deluxe incl. dessertjes.

Ontdek hier per menu welke heerlijke gerechten in de buffetten inbegrepen zijn.

Neem vrijblijvend contact met Meeting Bruul en vraag naar de prijzen persoon en kom culinair genieten!

En nog veel meer dan bedrijfscatering!

Naast onze vergaderruimtes kunt u bij Meeting Bruul ook genieten van onze bowlingbanen, brochetterie restaurant en binnenspeeltuin. Dit maakt het mogelijk om uw evenement te combineren met ontspanning en plezier, waardoor uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Onze 14 moderne bowlingbanen zijn een geweldige toevoeging aan elk evenement. Het biedt uw gasten de mogelijkheid om te ontspannen en plezier te hebben tijdens pauzes of na de officiële activiteiten.

Onze brochetterie biedt een heerlijke selectie van gegrilde gerechten die perfect zijn voor een informele maaltijd of een feestelijke gelegenheid. Het is een geweldige manier om uw evenement extra speciaal te maken.

Voor evenementen waar ook kinderen aanwezig zijn, hebben we een binnenspeeltuin van 2.500 m2 waar ze zich kunnen vermaken terwijl de volwassenen genieten van de bijeenkomst/evenement. Dit zorgt ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft.